Sommeren er her : Jesperhus Blomsterpark åbner

Hvornår er det egentligt sommer og forår. Det er der mange meninger om – men ikke på Mors.

For når Jesperhus Blomsterpark slår dørene op, er det et klart tegn på, at foråret er her – og sommeren på vej.

Når blomsterparken slår dørene op i morgen, er det med udsigten til besøg af over 500 biler, som gæsterne får mulighed for at se på tætteste hold i parken.

Men flere ting trækker folk til.

– det er det hele, konstaterer direktør Peter Overgaard.

Foto : Jesperhus

Shows trækker i stor stil
Han peger på dels på kæmpeoplevelsen af de tusindvis af flotte blomster i parken, nye tilbud 4D biografen, nye dyreshows, nyfødte “unger” i Jesperhus Dyrezoo – men een ting overskygger alligevel de andre gode tiltag.

– toppen af kransekagen det er altså blevet alle vores forskellige shows, som kører. Vi har to parkshows de fleste dage, nyt piratdinnershow der også spiller til middag således, at blomsterparkens gæster kan gå glæde af det også og så videre, fortæller Peter Overgaard.

Herudover produktudvikler man hele tiden indholdet af showene og føjer nye figurer til.

– Vi har en ny figur inde også, der hedder Delle Kaj fra Jungledyret Hugo filmen. Han er med i vores Hugo-show, fortæller Peter Overgaard.

Hele Jesperhus har gennemgået store investeringer op til sæsonen i år. Blandt andet har badelandet gennemgået en omfattende renovering og fremstår i dag som indbydende og ikke mindst tidssvarende med nye muligheder for ungerne til at boltre sig i vandet ude eller inde.

 

Forfatter

Related posts

Top