Sommer, Rosendahl og Munck synger i Thisted

Fredag den 20. april luftes nye og gamle dele af den danske sangskat. Det fejrer fællesskabet i Vesterhavets favn sammen med Peter Sommer, Pernille Rosendahl, Charlotte Munck og et svingende husorkester til en aften fyldt med fællessang i Thisted Musikskoles nye koncertsal.

– Vi slår dørene op til en aften, hvor du kan synge med på tekster, der hylder dit, mit og vores Danmark og dets fabelagtige steder og beboere. Det gør vi sammen med vores svingende husorkester, musikerne Pernille Rosendahl og Peter Sommer og aftenens vært, skuespiller Charlotte Munck, fortæller Kennet Bøgehøj fra Spillestedet Thy der er medarrangør af arrangementet.

Peter Sommer. Foto: PR-foto

Han opfordrer alle til at komme og få rørt egen røst i det store fælles-kor, som publikum danner denne aften.
– Alle kan være med, og vi håber, at du sammen med os har lyst til at dyrke den sammensmeltende oplevelse, som fællessang og musik giver. Alt sammen akkompagneret af det erfarne husorkester, fortæller han.
Stjernespækket scene
På scenen kommer sangeren Peter Sommer, der i øvrigt også er aktuel på sommerens Alive Festival. Han er kendt fra en række hits blandt andre ”Valby Bakke”.
Sangerinden Pernille Rosendahl har en flot solokarriere bag sig og bragede igennem som en del af indiepop-bandet Swan Lew og senere The Storm.
Skuespillerinden Charlotte Munck er et kendt ansigt på TV fra blandt andet som hovedrolleindehaver i TV-serien Anna Pihl på TV2.

– Vi skal nok sørge for sanghæfter. Så tag din mormor, bedste ven, nabo eller kollega i hånden og kom og syng med os. Vi lover, at det bliver en magisk aften, lover Kennet Bøgehøj.

Charlotte Munck. PR-Foto

Artikelbillede: PR-foto

Forfatter

Related posts

Top