– Som at aflyse juleaften

Mange danskere tyede i sommers til campinglivet da det stod klart, at ferien skulle holdes inden for landets grænser.

Mange førstegangs-campister har fået blod på tanden, mens lige så mange lidt mere erfarne campister formentlig har besluttet at opgradere det nuværende grej lidt.

Landets campingforhandlere har derfor set frem til det landsdækkende, traditionelle Åbent Hus-arrangement den sidste weekend i oktober, hvor nyhederne til næste sæson præsenteres. I år har branchen dog valgt at aflyse arrangementet, med baggrund i den aktuelle Corona-situation.

Hos Møllegårdens Camping i Vildsund modtog indehaver Michael Nøhr Nielsen beskeden på samme måde, som han ville have modtaget en aflysning af juleaften:

– Vi havde glædet os meget til igen at byde mange glade campister velkommen, efter aflysningen af forårets Åbent Hus i marts, men sådan skulle det ikke gå. Vi ønsker dog hverken at sætte kundernes eller medarbejdernes helbred over styr, så vi tilslutter os naturligvis den nødvendige og fornuftige beslutning, fortæller han og understreger, at det stadig vil være muligt at komme forbi i den almindelige åbningstid, hvis man ønsker at se nærmere på de nye modeller.

Forfatter

Related posts

Top