Sol og Strand i Klitmøller fejrede ny velgørende fond

Sol og Strand Feriehusudlejning, der har et lokalt kontor i bl.a. Klitmøller, fejrede forleden, at det er 40 år siden, at Margit og Kjeld Andersen etablerede virksomheden, som i dag har vokset sig til at være et af Danmarks største feriehusudlejningsbureauer.

Dagen var samtidig en milepæl for ægteparret, der har besluttet at etablere den humanitære fond ”Sol og Strand-fonden ved Margit og Kjeld. Hensigten med fonden er, i den kommende tid, at overdrage størstedelen af virksomhedens aktier til fonden, som fremadrettet skal støtte velgørende formål og lokale initiativer.

Stifterne af Sol og Strand Feriehusudlejning Margit og Kjeld Andersen foran hovedkontoret i Hune.

– Den nye fond bliver uden tvivl en ledestjerne – ikke blot for os medarbejdere men også for feriegæster og husejere. Vi skal naturligvis fortsat sikre konkurrencedygtige vilkår for husejerne, derom hersker ingen tvivl. Men derudover er de med til at støtte velgørende formål eller lokale initiativer – det kan kun blive en win-win situation for os alle, siger bureauchef i Klitmøller Bente Krabbe Toftdal.

Thy er og bliver nr. 1
På lokalbureauet i Klitmøller var der i anledning af jubilæet og fondens etablering arrangeret lidt ekstra hygge for de besøgende. Bente Krabbe Toftdal inviterede inden for i et telt, der var opstillet til lejligheden, og her fik de besøgende serveret lækker tapas og lidt godt ti halsen. Blandt gæsterne var blandt andre et par fra Tyskland, der er kommet i Klitmøller gennem 20 år.

– Vi har holdt ferie mange forskellige steder i Danmark, men Thy er og bliver nummer et – først og fremmest på grund af den skønne natur og stilheden, siger Reinhard Schotte.

Forfatter

Related posts

Top