Søsportscenter i Nykøbing vil have del i kystmillioner

En række foreninger i Nykøbing er gået sammen om at ville skabe et nyt søsportscenter og foreningsfællesskab på havnen. Foreningerne spænder bredt og tæller bl.a. den lokale ro og kajakklub, dykkerklubben, ungdomsskolen, foreningen fjordhaverne og lystfiskeriforeningen.

Sammen med ønsket om et internationalt vikingerollespil langs Nordvestkysten og et nyt klubhus til roerne i Struer, som blandt andre dagplejerne kan bruge om dagen, er det ét eksempel på nogle af de ca. 20 idéer om kystaktiviteter i Nordjylland, som Nordea-fonden har modtaget forud for et såkaldt teltmød i Slettestrand på imorgen. (tirsdag d- 20. marts, red.)

Direktør for Nordea-fonden, Henrik Lehmann Andersen, tager sammen med fondens medarbejdere hul på en Jyllandsturné, som bringer ham ud til dialogmøder i et opvarmet telt i tre jyske kystbyer. Tirsdag til Slettestrand, onsdag til Hou og torsdag til Ribe:

– Det er godt at mærke den store interesse for at bruge kysterne, og vi er imponerede af de mange forslag vi har fået i løbet af så kort tid. Nu glæder jeg mig til at komme ud i landet og drøfte idéerne med ildsjæle blandt de jyske kystbeboere og i foreninger og kommuner, siger Henrik Lehmann Andersen.

Tanken er, at den uformelle mødeform og personlig rådgivning over en skål suppe eller en kop kaffe i teltet kan være til gensidig inspiration for deltagerne, og at kimen til nye idéer og samarbejder lægges undervejs.

Her slås teltet op kl. 16.30-19.00:
Slettestrand 20. marts. Han Herred Havbåde, Slettestrandvej 162, 9690 Fjerritslev.

Arkivfoto fra et tidligere teltmøde: Ricky Malloy

Forfatter

Related posts

Top