Søren Pedersen vender hjem til Mors-Thy Håndbold

Efter fire års fravær vender en gammel kending af Mors-Thy Håndbold tilbage til klubben – målmand Søren Pedersen tiltræder nemlig på en 3-årig aftale pr. 1. juli 2018.

Søren Pedersen har tidligere spillet i Mors-Thy Håndbold ad to omgange i sæsonerne 2007-09 og 2012-14. Her imellem og efter har han været omkring Skjern Håndbold og Aalborg Håndbold.

– Det er dejligt at kunne meddele, at det er lykkedes os at lave en aftale med Søren Pedersen. Søren er efterhånden en rutineret herre, som har prøvet mangt og meget som målmand, og han passer godt ind i vores målmandstrio med Ronnie Nicolaisen og Nicklas Graugaard. Både som målmand og som person har Søren været interessant for Mors-Thy Håndbold – han har god energi og udstråling på banen, ligesom han er en træningsnarkoman og en ledertype. Og så er det naturligvis fint med endnu mere lokalt islæt i truppen og med en spiller, som gerne vil Mors-Thy Håndbold, siger Sportschef Henrik Hedegaard.

MTH var 1. prioritet
– Af flere grunde har Mors-Thy Håndbold hele tiden været min førsteprioritet. Jeg ser frem til at blive en del af et spændende projekt, hvor der bliver lagt lag på år for år, og hvor jeg kan få mere spilletid end det er tilfældet for nuværende. Og så er det den rigtige løsning for min familie – vi er bosat i Thisted, og har jo Mors-Thy Håndbold lige i baghaven, fortæller Søren Pedersen.

– Jeg kommer tilbage til et meget anderledes Mors-Thy Håndbold, end det jeg forlod: En ny trænerduo og en homogen spillertrup med masser af kompetencer – en flok erfarne spillere og en god håndfuld spændende spillere af egen avl – det glæder jeg mig til at blive en del af, ligesom jeg glæder mig til at spille på hjemmebane i Thy og på Mors og til at være ”på hold” med Bette Balkan igen.

– Jeg synes at grundlaget i Mors-Thy Håndbold er godt, og målsætningen må være kontinuitet og en fast plads i top 8, og så kunne det være fantastisk at spille europæisk med Mors-Thy Håndbold igen.

Foto: Mors Thy Håndbold

Forfatter

Related posts

Top