Søren Pape Poulsen besøger Thy Mors i dag

Søren Pape Poulsen, formand for Det Konservative Folkeparti, aflægger i dag besøg i Thisted og Morsø kommuner.

Første stop på turen er et virksomhedsbesøg hos Thisted Bryghus, hvor direktør Aage Svenningsen vil vise rundt og adressere de udfordringer, det giver, når man går fra at være en lokal virksomhed i vækst til en national virksomhed – samt de vilkår der er, når man skal drive virksomhed i ’Produktionsdanmark’.

– Jeg glæder mig meget til at komme forbi Thisted og Morsø. Jeg har jo selv mine fødder solidt plantet i Produktionsdanmark. Det er her, man finder mange af de virksomheder, der er forudsætningen for, at der kan skabes vækst og velstand herhjemme. Vi har selv spillet ud med en række forslag, der skal gøre det nemmere at drive virksomhed fx et regel- og byrdestop, men jeg ser også frem til at høre mere om, hvordan man lokalt ser på, hvad vi kan gøre for at understøtte udviklingsmulighederne her på egnen, siger Søren Pape Poulsen.

Opstillings- og medlemsmøde med valg af “spids” i Thy
Efter besøget fortsætter turen videre på Øst Vildsund gl. Færgekro, hvor der vil være opstillingsmøde til spidskandidat til folketingsvalg for Thisted og Morsø Kommuner samt valg af spidskandidat til kommunalbestyrelsesvalget i Thisted Kommune.

Efter valgene vil der være medlemsmøde, hvor partiformanden vil fremlægge dele af den konservative 2034-plan og have en åbenhjertet debat med de lokale medlemmer.

Forfatter

Related posts

Top