Søren P. bliver direktør for Lemvig-Thyborøn Håndbold

I morges meddelte Mors-Thy Håndbold, at klubbens målvogter Søren Pedersen indstiller sin aktive karriere efter weekendens Final 4-stævne i pokalturningen.

Nu er der så kastet lys over hvad han skal bruge tiden på fremover. Lemvig-Thyborøn Håndbold har netop præsenteret Søren Pedersen som ny direktør. Han tiltræder sin nye stilling den 1. august. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

– Som en del af den videre udvikling af Lemvig-Thyborøn Håndbold har bestyrelsen valgt at forstærke det administrative set-up og tilføje flere ressourcer med ansættelse af ny fuldtids direktør, skriver klubben blandt andet.

– Søren Pedersen er en karismatisk person med et stort og motiverende drive, som brænder for at være med til skridt-for-skridt at løfte Lemvig-Thyborøn Håndbold til næste niveau. Søren har med sine 18 års håndbolderfaring på banen indgående kendskab til håndboldverdenen og indsigt i driften af professionelle håndboldklubber. Udover erfaringen som håndboldspiller har Søren også erfaring med bestyrelsesarbejde, salg, og arbejde med sponsorer, udtaler bestyrelsesformand Tommy Bomholt Gay.

Søren Pedersen glæder sig meget til at rykke fra banen og ind på kontoret og dermed stadig være en del af håndboldverdenen:

– Jeg er dybt imponeret over det, som Lemvig-Thyborøn Håndbold har formået at skabe gennem de sidste mange år. Jeg glæder mig til at blive en del af klubben og bidrage til den videre udvikling, så vi sammen kan arbejde mod det fælles mål, at skabe et endnu stærkere fundament under Lemvig-Thyborøn Håndbold – både nu, men i særdeleshed også i fremtiden, udtaler den afgående Mors-Thy-keeper.

Flemming Nielsen, som hidtil har varetaget opgaven som direktør på deltid, fortsætter i Lemvig-Thyborøn Håndbold nu med fokus på økonomiopfølgning samt fortsætter sit engagement i Lemvig Fitness.

Den hidtidige administrative leder Henning Sørensen har valgt at trappe ned fra fuldtid, men vil fortsat være tilknyttet Lemvig-Thyborøn Håndbold to dage ugentlig som sponsorsælger.

LÆS OGSÅ:

Søren P. indstiller karrieren

 

Foto: Lemvig-Thyborøn Håndbold

Forfatter

Related posts

Top