Søger vidner: Gaderøveri mod kvinde i Bedsted

Midt- og Vestjyllands Politi modtog torsdag aften en anmeldelse om, at en 37-årig kvinde under et røveri på åben gade i Bedsted i Thy blev frarøvet et ukendt kontantbeløb. Politiet efterlyser nu en mulig gerningsmand.

Kort før kl. 19 torsdag aften modtog Midt- og Vestjyllands Politi en anmeldelse om, at en 37-årige kvinde fra Thisted kort tid forinden blev udsat for røveri på en parkeringsplads på Linnetsgade i Bedsted. Kvinden oplyser til politiet, at hun blev overfaldet af en mand, der under trusler tvang hende til at udlevere et ukendt kontaktbeløb, hvorefter han løb fra stedet.

Hundepatruljer blev sendt til gerningsstedet umiddelbart efter, men det er endnu ikke lykkes Politiet at finde gerningsmanden. Den forurettede kvinde blev afhørt i aftes, og igen fredag morgen. Hun oplyser i den forbindelse til Poltiet, at manden var iført:

– mørkt tøj
– havde tildækket ansigt 
– talte engelsk med accent under røveriet.

Politiet opfordrer borgere, som har observeret mistænkelig adfærd i området omkring Linnetsgade i Bedstede eller i øvrigt har oplysninger i sagen, til at kontakte politiets servicecenter på tlf. 114.

Af hensyn til den videre efterforskning har politiet ikke yderligere oplysninger i sagen på nuværende tidspunkt.

Forfatter

Related posts

Top