Søe-Larsen genvalgt som spidskandidat for LA

Liberal Alliances siddende medlem af Kommunalbestyrelsen i Thisted Kommune, Casper Søe-Larsen, er med bred opbakning blevet valgt som partiets spidskandidat til næste års kommunalvalg.

Casper Søe-Larsen, der til dagligt, arbejder i det lokale erhvervsliv, har opnået politisk modenhed og ser frem til både valgkamp og politiske arbejde:

– De liberale og borgerlige værdier er under pres i en kommune lede af Socialdemokratiet og Venstre. Derfor er det fantastisk vigtigt, at den liberale dagsorden stadig kæmpes når både små og store beslutninger skal træffes. Der er brug for Liberal Alliance ved bordet. Der er brug for, at nogen tør kæmpe for lavere skat, mere frihed og mindre bureaukrati. Jeg er selvfølgelig stolt over opbakningen til det fortsatte arbejde, udtaler den 31-årige Casper Søe-Larsen.

Han har på egen krop erfaret, at politik er blevet for de få og ønsker derfor at politik skal tættere på de borgere, der til dagligt mærkes af politikernes beslutninger:

– Politik er blevet super-komplekst og elitært. Drevet af store forvaltninger, direktioner og med hjælp fra professionelle analysehuse. Min oplevelse er, at man først alt for sent stiller borgerne det indlysende spørgsmål; hvad ønsker I selv? Hvorfor tør politikere i grunden ikke lægge mere ansvar over på borgerne? Vi bliver nødt til at udfordre rammerne som vi kender dem. Rammer, som jeg vil kæmpe indædt på at udfordre og gerne være den, der tør stille de dumme spørgsmål – også på trods af dyre konsulentrapporter.

Casper Søe-Larsen er bosat i Nors med sin hustru og tre børn.

Forfatter

Related posts

Top