Socialdemokratiet på Mors overvejer sammenlægning

På Mors findes der tre socialdemokratiske partiforeninger – i hvert fald lidt endnu.

Bestyrelserne for de enkelte foreninger har nemlig sammen med fællesledelsen for Socialdemokratiet på Mors drøftet en mulig sammenlægning af foreningerne. Det vil i givet faldt betyde, at Sydmors Partiforening, Nordmors Partiforening, Nykøbing Partiforening og Fællesledelsen slås sammen til én slagkraftig partiorganisation, som dækker hele Mors.

– Forslaget er udtryk for et ønske om at etablere en mere enkel organisering af det socialdemokratiske partiarbejde på Mors, skriver partiet i en pressemeddelelse.

– Det vil forenkle beslutningsprocesserne og mindske kommandovejene, står der videre.

I pressemeddelelsen afviser man, at der skulle være tale om en centralisering af beslutningsprocessen. I virkeligheden kommer der til at ske det modsatte, oplyses det:

– Der vil blive kortere fra bund til top i organisationen. Vi ønsker ”en fladere” ledelse som fremmer alle medlemmers muligheder for indflydelse på den socialdemokratiske politik. Vi ønsker i højere grad at inddrage medlemmerne i gode beslutninger for hele øen, står der i meddelelsen.

Forslaget skal drøftes og vedtages på de enkelte partiforeningers generalforsamlinger, når det igen bliver muligt at mødes fysisk.

Herefter vil der blive en ny generalforsamling med etablering af et nyt Socialdemokrati på Mors – herunder fastlæggelse af partiets officielle navn på Mors.

Indtil videre er Tore Müller den eneste kandidat, som Socialdemokratiet har sat navn på forud for kommunalvalget i november.

LÆS OGSÅ:

Tore Müller (S) vil være borgmester

Foto: Lars Horn, Baghuset

Forfatter
Top