Smittetrykket på Mors falder

Morsø Kommune kæmper fortsat med et højt smittetryk i forhold til coronavirus. Ikke desto mindre er smittetrykket for første gang i flere dage for nedadgående. Det viser de nyeste tal fra Statens Serum Institut, som netop er blevet offentliggjort.

Gårsdagens tal viste, at der på Mors var et smittetryk på 375,9 smittede borgere pr. 100.000 indbyggere – det såkaldte incidenstal. Det tal er i dag faldet til 341,3. Men selvom tallet er mindre end i går rangerer det altså stadig i den høje ende. Kun smittetrykket på Samsø og i Solrød kommuner er større. 69 morsingboer er blevet testet positiv med coronavirus de seneste 7 dage.

I Thisted Kommune er der status quo sammenlignet med i går. Her er incidenstallet igen i dag 20,7 – 9 thyboere er konstateret smittet i den forgangne uge.

I Lemvig Kommune falder incidenstallet i følge de nye tal til 132 med 26 bekræftede smittetilfælde i de seneste 7 dage. I Struer er smitten dog taget til i styrke. Incidenstallet er steget fra 247,7 til 262. 55 borgere i Struer er konstateret smittet i løbet af de seneste 7 dage.

LÆS OGSÅ:

Prøvesvar fra Rolstruplund Plejecenter er forsvundet

Foto: Line Bloch Klostergaard, Region Nordjylland

Forfatter

Related posts

Top