Smagen af Thy Mors til salg i København

Københavnerne har nu fået en enestående mulighed for at købe nogle af de bedste råvarer fra Thy Mors efter, at Thy Turistbureau og otte partnere i går åbnede en madbod udenfor Torvehallerne på Israels Plads i København.

Det er turistchef Ole Riis Christensen, der gennem de sidste par år har arbejdet med planerne og nu er de blevet virkelighed.

Borgmester Lene Kjelgaard Jensen klippede de røde snor og åbnede sammen med turistforeningens formand Henning Holm og Turistchef Ole Riis Christensen madboden, der bemandes af thyboere, der bor i København.

– det er en del af historiefortællingen og det handler om at sælge varer med en god historie og det har væres produkter, der kommer fra Thy, har turistchefen tidligere udtalt.

150 mennesker – både oprigtigt interesserede og folk, der “blot” kom forbi – deltog i åbningen kl. 14.00.

Projektet har et budget på 650.000 kroner og skal foreløbigt løbe et halvt år frem.

Ambitionen er dog, at boden skal blive så stor en succes, at man kan flytte indendørs i selve Torvehallerne, men her er der ventetid på stadeplads ligesom det kræver yderligere investeringer i projektet.

 

Forfatter

Related posts

Top