Smag på Thy til Open By Night i Thisted

I forbindelse med Open By Night i Thisted i morgen, afvikles Thy’s nye store fødevarefestival for første gang.

Dermed tages det første spadestik til, at udvikle et fødevaremarked, der samler og markedsfører alle der producerer eller benytter råvarer fra Thy, i deres produkter og smagsoplevelser.

Visionen er, at skabe et årligt tilbagevendende fødevaremarked, der skaber værdi for producenterne, for byen og for hele Thy:

– En bæredygtig udvikling i vores lokalsamfund, hvor vi arbejder og står sammen om at skabe og fortælle de gode historier, skaber en fælles identitet med afsæt i en tydelig lokal forankring – et mere tydeligt Thy oplyser arrangørerne, Vi Elsker Thy.

Dem kan du møde
– Dragsbæk
– TiCan
– Thisted Bryghus
– Vilsund Blue
– Premier Is
– Samt en masse mindre aktører 

“Smag på Thy” er ét af i alt tre såkaldte fyrtårnsarrangementer der finder sted hen over sommeren: Hurup d. 6. juli og Hanstholm d. 17. august.

Om Vi Elsker Thy
Vi Elsker Thy er et samarbejde mellem detailhandlen i Hanstholm, Hurup og Thisted. Projektet har fået midler fra Thisted Kommune til at udvikle detailhandlen i Thyi tæt samarbejde med Thy Erhvervsforum og Thy Turistforening.

Vi Elsker Thy mener ikke at fremtiden for detailhandlen i Thy afgøres af en større koncert eller en ekstra open by-night. Man mener, at fremtiden for detailhandlen – og for enhver anden branche i området – afgøres af fremtiden for Thy.

Derfor har man valgt at investere de kommunale midler i at skabe fællesskab, opmærksomhed og arrangementer, der kan styrke kendskabet og kærligheden til Thy og de lokale aktører og produkter – for både Thyboere og gæster/turister.

Foto: Sune Borggaard

Forfatter

Related posts

Top