Små blå sko på Thy Teater

På søndag spiller sæsonens sidste isteaterforestilling på Thy Teater. Det er med den musikalske og magiske dukketeaterforestilling “Små blå sko”, der henvender sig til de yngste teatergæster.

En lille entré danner kulisse for Små blå sko. Fra entréens billeder, skuffer og skabe trylles fortællingen frem – Om den sjove dame, der går tur med folk. Hun er begejstret og fuld af forventninger, hver gang en ny gåturskammerat melder sin ankomst. I dag skal Alfred komme, så de små, blå sko bliver fundet frem, og i ventetiden afløser det ene drømmescenarie med udflugtsmål det andet. Og så lyder klokken ved entrédøren. Men hov! Det viser sig, at Alfred er lidt anderledes end dem, damen plejer at gå tur med – For Alfred er nemlig en and!

Fortællingen ledsages af musik, der spænder fra den sene Dylan, over Schubert, Janácek og Dvorák til Vivaldi. Det bliver med garanti en sanselig eftermiddag på Thy Teater, hvor børnefantasi og teatermagi forenes gennem forestillingens fortryllende univers.

Forestillingen spiller kl. 14.30 og kl. 16.00, og som altid sponsorerer Hansens Is efterfølgende en gratis ispind til alle.

Medvirkende: Ragnhild Kaasgaard og Erik Olsen. Instruktør: Signe Birkbøll. Kostumedesigner: Pille Behrendt. Scenografer: Signe Birkbøll, Laurids Bøcher Poulsen og Sigurd Dissing. Producent: Riddersalen.

Foto: Dennis Westerberg

Forfatter
Tags

Related posts

Top