Små 6.000 kvinder indtager Agger

I aften kl. 18.30 afvikles der igen Ladywalk i Agger.

Små 6.000 kvinder ventes at deltage i motionseventen – enten på den korte eller lange rute på hhv. 7 og 12 kilometer. Og uanset hvilken rute man vælger bydes der på masser af smukke naturoplevelser:

– Uanset hvilken rute man vælger, så kommer man til at sø, hav, skov, å og fjord, fortæller Lone Mark fra Ladywalk Agger.

Samler ind til sygdomsramte kvinder
Målet med Ladywwalk er, at kvinder skal opleve glæden ved at komme ud at gå – og bakke op om organisationer, der støtter sygdomsramte kvinder i Danmark. Det handler ikke om at komme først, men om at få en dejlig oplevelse.

Arkivfoto

Når du deltager, er du med til at hjælpe andre kvinder på vej. Hvert år donerer Ladywalk penge til organisationer, der støtter sygdomsramte kvinder. Konkret blev der sidste år doneret 750.000 kroner til Hjerteforeningen, og derudover gav Ladywalk PCO Foreningen mulighed for at øge deres synlighed, da de fik doneret en hjemmeside og en folder.

I 2018 vil Ladywalk støtte Endometriose Foreningen og Hjerteforeningen. Endometriose Foreningen har været en del af Ladywalk tidligere – og dengang var det en kæmpesucces, fortæller Lone Mark:
.

.

Kom i god tid
Selvom selve eventen først starter kl. 18.30. opfordrer Lone Mark alle til møde op i god tid:

– Færgen vil igen i år sejle jer gratis frem og tilbage. Vi skal dog gøre opmærksom på, at der kun er plads til 97 kvinder af gangen, hvilket kan give en del ventetid og man derfor ikke kan regne med, at komme med færgen med det samme, man ankommer til havnen. Vi opfordrer derfor til, at man møder så tidligt op som muligt, allerede fra kl. 15.00 kører busserne fra havnen til Ladywalk-pladsen.

Derudover opfordres alle der har mulighed for det, til at benytte Oddesundbroen.

Du kan læse mere om Ladywalk i Agger HER

Arkivfoto

 

Forfatter

Related posts

Top