Skulderklap for erhvervsvenlighed på Mors

Det er ikke kun turisterne, der får gode oplevelser på Mors.

Det er også vigtigt for Morsø Kommune, at virksomhederne føler sig velkomne. For nyligt fremhævede butikskæden Harald Nyborg det gode samarbejde med kommunen i forbindelse med at undersøge mulighederne for at etablere en butik på øen.

Den lokale virksomhed Dencker A/S mener også, at det er en positiv oplevelse at samarbejde med Morsø Kommune og har efterhånden en del erfaring på det område.

Lige for tiden handler det om planerne for en udvidelse. Virksomheden har hovedsæde i Nykøbing, og er i dag en ”One stop Supplier” inden for emneudvikling, værktøjsfremstilling og plastproduktion.

Dencker A/S har haft et godt år, og der er positive forventninger til de kommende år. Derfor er man ved at undersøge muligheden for at udvide virksomhedens areal. Det har i første omgang krævet forhandlinger med kommunen og køb af 3150 kvadratmeter erhvervsjord ved Denckers bygninger på Færøvej i Nykøbing.

Rigtig godt hver gang
Direktøren, Anders Dencker, mener, at det er fortjent, at kommunen scorede en 17. plads sidste år i Dansk Industris måling af landets erhvervsvenlige kommuner og roser det aktuelle forløb med kommunen i forbindelse med køb af erhvervsjord.

– Det har været en positiv oplevelse, lige fra den første mail jeg sendte. Der bliver arbejdet meget effektivt og venligt. Hvis det bliver ved med at forsætte sådan her frem til byggetilladelsen, har jeg absolut intet at klage over, fortæller direktøren og tilføjer:

Anders Dencker. Pressefoto

– VI har flere gange samarbejdet med Morsø Kommune. De er hurtige til at svare og til at sætte et møde op, og så ved de, hvad de snakker om og kan træffe beslutninger. Jeg synes, det har været rigtig godt hver gang. Jeg er en glad og tilfreds producent på Mors og kan anbefale at drive virksomhed her, understreger Anders Dencker.

Vigtigt med god service
Ordene fra direktøren glæder borgmester Hans Ejner Bertelsen. Det er vigtigt for kommunens politikere og medarbejdere, at Morsø Kommune er et attraktivt sted at drive virksomhed.

– Her på Mors finder vi ud af tingene. Vi tager en snak og smøger ærmerne op og får ting til at ske.
Vi forsøger at yde den bedst mulige service, og der kan være flere fordele ved at samarbejde med en mindre kommune, siger borgmesteren og forsætter:

– De pæne ord fra Dencker og andre virksomheder bekræfter, hvordan vi har opnået det flotte resultat i Dansk Industris erhvervsundersøgelse sidste år. Det er værd at bygge videre på, og både vores medarbejdere, politikere og samarbejdspartnere skal have stor ros for deres indsats, lyder det fra Hans Ejner Bertelsen.

Forfatter

Related posts

Top