Skaldyrsfestival i weekenden: – Det er dejligt, at være i gang igen

Forberedelserne til årets Skaldyrsfestival, der løber af stablen i weekenden, er i fuld gang på havnen i Nykøbing.

Sidste år afviklede en online-festival i nogle få timer uden publikum på de sociale medier. Formand Lars Tang glæder sig derfor over, at man i år kan afvikle festivalen under normale forhold:

– Det er dejligt, at være i gang igen. Vi glæder os til at kunne byde velkommen en gang til.

Og gæsterne glæder sig tydeligvigs også til at komme. Således er de populære fiske- og skaldyrsbuffeter fredag og lørdag for længst udsolgt:

– Vi har udvidet antallet af billetter af flere gange, så vi har aldrig solgt så mange billetter som i år, lyder det fra en tilfreds formand.

Mangel på frivillige
Når snakken falder frivillig arbejdskraft bliver tonen dog hurtigt en anelse mere alvorlig. Som altid er der nemlig nogle vagter, som ikke er besat, fortæller Lars Tang og tilføjer:

– Vi er ikke i samme liga hvad angår forbrug af frivillige som mange af musikfestivalerne, så derfor er vi ikke helt så hårdt ramt. Men vi mangler altid nogle friske hænder, hvis der er nogle der skulle have lyst, slutter han.

Katrine Bille, kendt fra Ramasjang programmerne ”Luk op, luk i”, “Sommer i Ramasjang” og ”LilleNørd” kommer til Skaldyrsfestivalen i år Hun optræder fredag klokken 16 .PR-foto

Foreningen Skaldyrsfestival blev etableret i 2004 for at fortælle den gode historie om Mors, Morsingboerne og Limfjorden. Med sin faste placering på Mors den første weekend i juni, skyder Skaldyrsfestivalen hvert år turistsæsonen i gang.

Årets festival byder foruden de nævnte fiske- og skaldyrsbuffeter bl.a. på et Fra Fjord til Bord-telt, live-musik, konkurrencer, besøg af tv-kokke og andre tv-personlige, filmfremvisning i Bio Mors og ribbåds-sejlads på fjorden.

Du kan se hele årets program HER.

 

Forfatter

Related posts

Top