Skal udvikle lokal Tapastallerken til Torvehallerne

Forarbejdet med at få alt på plads til åbningen af den nye madbod fra Thy Mors i Torvehallerne i København i midten af maj, er allerede i fuld gang.

Det er Thy Turistbureau der er tovholder på projektet, der bliver en enestående chance for de lokale fødevareproducenter at komme i direkte kontakt med noget af landets best købestærke publikum. I Torvehallerne findes de mest spændende og friske råvarer og kunderne betaler prisen – uden at kny,

Regional Madkultur Thy Mors er også med i arbejdet omkring boden.

– Vi er blevet spurgt, om vi vil udvikle en tapastallerken, som kan sælges fra boden i Torvehallerne i Kbh. Det vil vi selvfølgeligt gerne, fortæller formand Michael Thinggaard, Hotel Thinggaard i Hurup.

Derfor inviterer foreningen sine medlemmer til informationsmøde mandag den 2. maj kl. 18.00-19.00 på Thisted Bryghus med tilmelding til Jeanette Lund.

Forfatter

Related posts

Top