Skadesplaget bagspiller stopper ét år før tid

Den 27-årige bagspiller Nicolai Sommer er i gang med sin femte sæson i Mors-Thy Håndbold, men til sommer er det slut – et år før tid.

Bagspilleren havde egentlig kontrakt med de blåblusede indtil næste sommer, men nu er kontrakten blevet ophævet.

Årsagen skal i følge sportschef Henrik Hedegaard findes i mange skader der gør, at bagspilleren der har spillet mere end 100 kampe for Mors-Thy Håndbold er blevet overhalet af andre spillere.

En institution i klubben
Ifølge sportschef Henrik Hedegaard bliver det farvel til en vellidt spiller.

– Nicolai Sommer er efterhånden blevet en institution i Mors-Thy Håndbold efter fem sæsoner og over 100 kampe i blåt. Han er vellidt og opnåede kåring som Årets Spiller i 2016/17. Desværre har de seneste år været præget af skader, og på den bekostning er Sommer blevet overhalet indenom af andre spillere med knapt så meget spilletid til følge. Sommer fortjener en stor tak for sin indsats i Mors-Thy Håndbold, og alle i og omkring klubben ønsker ham al mulig held og lykke i fremtiden, lyder det fra Henrik Hedegaard.

Nicolai Sommer lægger ikke skjul på, at han gerne ville have fuldendt sin kontrakt, men sådan bliver det altså ikke.

– Jeg har været sindsygt glad for at være her i alle fem sæsoner. Mors-Thy Håndbold er en fantastisk klub at spille i, og opbakningen på vores hjemmebaner og fra Bette Balkan er uden sammenligning den bedste i Danmark, siger han.

– Jeg har et hav af gode minder herfra – særligt slutspillet i 2016/17 og den enorme opbakning undervejs står som noget helt specielt, som jeg aldrig vil glemme, siger Nicolai Sommer.

Foto: Mors-Thy Håndbold

Forfatter

Related posts

Top