Sjørring-spillet udsættes til sommeren 2022

Sidste år var coroanpandemien skyld i masseaflysning af diverse arrangementer.

Starten af 2021 har også budt på aflysninger på grund af bl.a. forsamlingsforbud, og nu begynder også arranngementer, som skulle have fundet sted til sommer, at blive aflyst.

Bestyrelsen for Kulturforeningen Sjørring Sø har besluttet at udsætte opførelsen af det næste egnsspil fra juni 2021 til juni 2022.

– På nuværende tidspunkt ved vi ikke, om – og i givet fald hvor meget – coronarestriktionerne lettes pr. 1. marts. Men vi er allerede to måneder bagud i forhold til vores oprindelige øveplan. Så konklusionen er, at vi ganske simpelt ikke kan nå det, lyder det fra formand Thomas Munk.

Han tilføjer, at det desuden er uklart under hvilke forhold man kan invitere publikum, selvom der er tale om et friluftspil.

Bestyrelsen har truffen beslutningen i samråd med instruktør Jacob B. Jessen og kapelmester Jørgen Østergaard.

Det var oprindelig meningen, at der skulle have været holdt orienteringsmøde i november, og prøverne skulle være startet lige efter nytår på skuespillet ”Kvindekamp, kærlighed og kønsroller”, der er skrevet af Svend Sørensen, Skovsted.

Thomas Munk oplyser videre, at Kulturforeningen Sjørring Sø er gået i samarbejde med Museum Thy om formidling til skolerne i Thisted Kommune af emner, der relaterer sig til skuespillet, herunder kvindernes kamp for stemmeret foruden al anden formel og reel ligestilling samt om kønsrollerne i det danske samfund gennem de seneste godt og vel 100 år.

Foto: Thomas Munk

Forfatter

Related posts

Top