Sjørring Skole klar til DM i Skills for 8. klasser

Ca. 250 udskolingselever fra Thy, Mors og Han Herred deltog igår i semifinalen i Skills for 8. klasse på EUC Nordvest i Thisted. Her dystede i alt 12 hold om at vinde konkurrencen og dermed sikre sig en adgangsbillet til DM-finalen, der bliver afviklet i København til januar.

Dagens vinder blev 8.A fra Sjørring Skole, der således bliver lokalområdets repræsentant.

Eleverne skulle dyste i forskellige opgaver fordelt på i alt 12 stationer, der samlet set repræsenterer en bred vifte af de forskellige erhvervsuddannelser.

Ud over at eleverne blev præsenteret for forskellige elementer fra de enkelte erhvervsuddannelser, havde de også mulighed for at kigge forbi de respektive uddannelsers værksteder og få et lidt større indblik i, hvordan eksempelvis et smede-, auto- eller industriteknikerværksted tager sig ud, hvilke maskiner der er til rådighed, og hvad der bliver arbejdet med.

Således er Skills-konkurrencen på mange måder et fint lille ”udstillingsvindue” til de lokale erhvervsuddannelser og samtidig en god mulighed for at sikre, at alle udskolingselever stifter bekendtskab med EUC Nordvest, og således får kendskab til de mange muligheder, der er, for at tage en ungdomsuddannelse lokalt.

 

Forfatter

Related posts

Top