Sindsyg indbrugsbølge hærger Hurup

Hurup har i weekenden været ramt af en uhørt kraftig indbrudsbølge og Politiet arbejder intenst på at få stoppet de her indbrud og beder borgerne om hjælp.

De indbrud der mandag morgen var meldt til Politiet er:

Indbrud i Sydthy Erhvervscenter på Jernbanegade lørdag kl. 15.42. Rude knust med herregårdssten. Stjålet bærbar PC mrk. Acer.

Hotel Tinggaard på Jernbanegade fik natten til søndag andre end normale gæster. De opbrudte formentligt en dør og skaffede sig adgang til at ulåst pengeskab, hvor man stjal et ukendt kontantbeløb.

Jane G på Bredgade fik natten til søndag brudt et vindue op mens Legetøjsbutikken også i Bredgade fik en rude knust, men formentligt er der intet stjålet. Værre gik det for Salon Figaro, også i Bredgade, hvor man knuste et vindue i en dør og fik åbnet en dør. Her slap gerningsmændene væk med kontanter, hårtrimmere af ukendt mærke, føntørrere af mærket Technology, æske med Toffino karameller samt 4 keramikglas med chokolade.

Meny på Jernbanegade i Hurup havde søndag kl. 06.22 ubudne gæster. Her har en 37 årig mand fra nærområdet skaffet sig adgang og bliver overrasket af personalet i butikken, der genkender gerningsmanden. Muligt intet stjålet, men vides ikke med sikkerhed. Manden bliver anholdt og Politiet forsøgte søndag eftermiddag at få manden varetægtsfængslet uden held.

Lidt senere samme morgen kl. 06.39 går det ud over Fakta på Bredgade. Der knuses en indgangsdør med en belægningssten og udbytte er ukendt.

Også helt tilbage til onsdag meldes om et indbrud i en villa på Grønnevej i Hurup i tidsrummet onsdag den 27. juli kl. 1100 til fredag den 24. juli kl. 0930. Opbrudsmetode ukendt men formentligt via terrassedør. Muligt stjålet en bærbar PC.

Torsdag var der i tidsrummet 12.00-19.00 indbrud i en lejlighed på Grønnevej, hvor man kan ind via et vindue, der stod på klem og stjal et glas med 80-90 morfintabletter.

Politiet opfordrer borgerne i Hurup til at henvende sig med informationer på 114.

Foto : Politiet

Forfatter

Related posts

Top