Sillerslev satte flot punktum for ÅBNE HAVNE

Den Grimme Ælling sprang ud i fuldt flor og spejlede sig lysende i det blanke vand, da den lørdag aften lagde hus til den helt store fest i anledning af afslutningen på fem velbesøgte dage med Åbne Havne 2014 på Mors.

Stolt knejsede orkestret på dens ryg, og ved bordene på dækket og under teltene på land sad glade gæster bænket – hvis de da ikke dansede til musikken på kajen.

Øllet flød gyldent fra de velfungerende fadølsanlæg, fuldmånen hang over blikstille vand, og der var en rolig og festlig stemning overalt på havneområdet og stranden.

Orkestret med det maritime navn S.O.S havde bestemt ingen grund til at udsende nødråb.

De fem velspillende herrer, tildels med lokal baggrund, afleverede med stor sikkerhed det ene velklingende hit efter det andet, så molen rockede, rullede og swingede.

– og beviste endnu engang, hvor ualmindelig velegnet det gode kulturskib SVANEN er til folkelige og kulturelle arrangementer af denne art, fortæller Iben “Svanemor”.

Kl. 24.00 tændtes det flotteste fyrværkeri, og SVANEN strakte hals og nejede sig.

Havnefesten var arrangeret af frivillige på initiativ af Henrik Olsen, Ørding, Silvia og Ole fra det lille fine whiskeybrænderi – som dog klogeligt holdt lukket om aftenen! – og flere andre. Da kassen ved 2-tiden blev gjort op af trætte, men glade arrangører, var der endda et lille overskud.

De gode borgere i Sillerslev kan være stolte af dette arrangement, og de fortjener stor ros for det kæmpe arbejde, der var lagt i at få det hele til at fungere optimalt!

Foto: Arkivfoto, Åbne Havne, Nykøbing 2014.

Forfatter

Related posts

Top