Sigurds Danmarkshistorie kommer til Mors

Teaterkoncerten “Sigurds Danmarkshistorie” kommer til Morsø Teater d. 29. september kl. 16.

På baggrund af bestselleren ”Sigurds Danmarkshistorie”, som har solgt mere end 70.000 eksemplarer, er ”Sigurds Danmarkshistorie” nu blevet omskrevet til en stort anlagt teaterkoncert for hele familien med skuespillere, orkester og dansere. Projektet er sat i søen i samarbejde med Det Kongelige Teater, og den 29. september kommer den til Nykøbing Mors.

Teaterkoncerten er arrangeret af Morsø Teaterkreds og formanden, Jørgen Bruun Christensen, oplyser, at det er muligt at bestille billetter eller købe ved indgangen en halv time før det hele begynder.

Om forestillingen
Sofies far har opfundet en tidsmaskine, og ved en fejl bliver Sofie tryllet tilbage til Danmarkshistoriens begyndelse. Hun oplever istiden og stenalderfolket, hun møder Egtvedpigen, Grauballemanden, vikingerne og munkene – i guldalderen møder hun både H.C. Andersen og Grundtvig – og efter krigen i 1864 når hun frem til den moderne tid, hvor hun møder sine egne forfædre og dermed sin egen nære historie. Hele tiden bygger dramaet på, om Sofie og hendes far kan genforenes.

Forestillingen slutter med det åbne spørgsmål til publikum: Hvad kan vi bruge historien til og hvordan kan vi dele den med hinanden på tværs af generationerne?

Med sang, musik og fortælling appellerer forestillingen til børn, forældre og bedsteforældre. Gå ikke glip af denne enestående chance for at opleve Sigurd Barrett i et helt nyt format med scenografi og kostumer fra Det Kongelige Teater, og en medrivende forestilling, som både giver masser af stof til eftertanke, og som samtidig er underholdende, sjov, spændende og rørende. Forestillingen er instrueret af Louise Schouw og iscenesat af Rikke Juellund.

 

Forfatter

Related posts

Top