Sidste mulighed for at se sæler i Limfjorden

Hvis man ikke allerede har nået det, er det ved at være sidste chance for at se sælerne på Blinderøn i Limfjorden. Onsdag den 5. august er sidste chance i år for at komme med turbåden Bertha K til Blinderøn for at se sæler.

Det vrimler med sæler i Limfjorden, man regner med en bestand på ca. 2700 sæler, en stigning på intet mindre end 80% siden 2010.

Store grupper af sæler holder til ved Blinderøn. Sælerne ligger som oftest i grupper og lever på Blinderøn hele året.

– På sejlturen til Blinderøn er der samtidig rigt mulighed for at nyde den fantastisk flotte natur set fra søsiden, siger turistchef Bente Kristensen.

På aftenturen er der mulighed for at spise ombord. Menuen er: Svinekam stegt som vildt, Waldorfsalat, hvide kartofler og sauce. Desserten er gammeldags æblekage. Menuen skal bestilles sammen med billetterne på Morsø Turistbureau.

Sejlturen er med udgangspunkt fra havnen i Nykøbing med afgang kl. 18.30 og hjemkomst ca. kl. 22.00.

– man er velkommen til at medbringe madkurven/aftenskaffen, men vil dog gøre opmærksom på, at øl/vand og vin skal købes ombord, siger Bente Kristensen.

Morsø Turistbureau tilbyder også følgende sejlture i august: Øhop til Livø 5/8 – 6/8 og 13/8 Mors Rundt ad søvejen 9/8 – 16/8 og 22/8 Tur til Fur 5/8 – 6/8 – 7/8 samt 13/8 Tapas/Vincruise 7/8 og ølsmagningstur den 14/8

– Vi håber rigtig meget, at vejret er med os i august, så vi får en rigtig god afslutning på vores sejlads på Limfjorden, siger Bente Kristensen, Morsø Turistbureau.

Forfatter

Related posts

Top