Sidste chance for at stemme på Thy Cablepark til Årets Idrætsforening

Når Årets Idrætsforening for første gang bliver kåret ved det store sportsshow Sport 2021 den 8. januar har Thy Cablepark chancen for at vinde.

Cableparken er sammen med Hillerød Fodbold og Tune IF nomineret til prisen, som uddelels af DIF og Danske Spil. Det er nu op til danskerne at beslutte, hvilken af de tre foreninger, der skal vinde prisen. Og det er ved at være sidste chance. hvis du vil nå at hjælpe Thy Cablepark helt til tops – afstemningen slutter nemlig i morgen.

– Det kom som en ret stor overraskelse, at vi var nomineret. Vi har naturligvis ikke nomineret os selv, så at andre har tænkt på os gjorde mig super glad og stolt, fortæller Thomas Bruhn Helleberg, der er formand for Thy Wakeboard, som bestyrer Thy Cablepark.

Thomas Bruhn Helleberg sammen med daværende borgmester i Thisted Kommune Lene Kjelgaard Jensen ved indvielsen af Thy Cablepark i 2014. Foto: Christian Kjeldsen

Vinderen vil ud over prisen modtage 60.000 kroner, og Thomas Bruhn Helleberg, som har været med til at etablere parken, lægger ikke skjul på, at det vil være stort at vinde prisen:

– For os, der har været en del af det her projekt fra dag 1 er det jo en anerkendelse af det arbejde, som ligger inde bagved, hvor vi sidder som frivillige og har brugt utrolig mange timer på at få det her til at lykkes. Så at vinde prisen, det vil være et kæmpe højdepunkt.

Du kan afgive din stemme ved at klikke HER.

Forfatter

Related posts

Top