Shane Donnelly i Kulturkøbmanden i aften

Kig forbi Kulturkøbmanden på lørdag d. 29.7. til en glad sommeraften i sing-along traditionen. Shane Donnelly har her sat vennerne Jan Audun Liljeroth Rasmussen og Maria Liljeroth Rasmussen stævne til en musikalsk hyggeaften.

Krydret med enkelte svingende, irske instrumentalnumre vil trioen byde på dejlige sange fra Irland, Skotland og USA med spredte afstikkere til de mere hjemlige himmelstrøg.

Det er ekstra skønt, når kulturtilbud som dette opstår i forbindelse med at venner mødes og gerne vil dele det de holder af at udøve. Shane kender vi fra flere fantastiske oplevelser med duoen Jane & Shane, når de bragte stemningen op i højeste gear til Sommerkoncerterne ved Årbækmølle strand. Trioen denne aften er på hver deres måde alle tilflyttere. Shane flyttede til Danmark for snart 20 år siden og Jan og Maria er netop flyttet til Mors sidste år.

Shane Donnelly (vokal, guitar) er født og opvokset i Limerick, Irland, og har været professionel musiker siden han var 16 år gammel. Han er vokset op som en del af den irske musikscene og forlod Irland, da han var i starten af tyverne. Han flyttede til Danmark for 20 år siden og er blevet en del af folkemusikscenen her. Som halvdelen af duoen Jane & Shane og i Happy River Band har han haft en rivende musikalsk karriere, men også i samarbejde med Niels Hausgaard, John Sheahan (The Dubliners), DR UnderholdningsOrkestret & Ålborg Symfoniorkester og mange flere.

Jan Audun Liljeroth Rasmussen (vokal, irsk bouzouki) har spillet irsk, skotsk og dansk folkemusik siden midten af 1990’erne i Tullamore Tales, Flint og Eck d’Ville og herudover som afløser i en række forskellige bandsammenhænge. Jan flyttede med Maria til Mors i 2016.

Maria Liljeroth Rasmussen (bodhràn) er trioens friske pust, da hun først i løbet af de sidste fem år er blevet aktiv udøver af især irsk folkemusik. Hun flyttede med Jan til Mors (Erslev) i 2016.

Tidspunkt: lørdag d. 29/7 kl. 19.30. Indgang: 100 kr.

Forfatter

Related posts

Top