SF vifter igen med fanen på Mors

Efter nogle år i dvale er der nu igen aktivitet i SF Mors. På en ekstraordinær generalforsamling er der nyvalgt en bestyrelse, som allerede er trukket i arbejdstøjet.

Det er to energiske og engagerede kvinder, der nu står i spidsen for partiet på Mors Vibeke Rasmussen, Solbjerg, er ny formand. Hun er 62 år og har arbejdet i fiskeindustrien, træindustrien og som buschauffør gennem mange år. I øjeblikket har hun et flexjob i radiobranchen grundet af 3 rygoperationer. Den nye næstformand er Mette Marie Seerup, Elsø, der går på Morsø Gymnasium. Hun er 17 år og forfatter.

– På Mors mangler der et talerør for de politiske holdninger, som sætter fællesskabet højt, og som bygger på en social og medmenneskelig holdning, svarer Vibeke Rasmussen og Mette Marie Seerup på spørgsmålet om, hvorfor de er klar til at bruge kræfter på det lokale SF-arbejde. Vi synes, at der er rigtig meget brug for et aktivt SF, både lokalt og på landsplan. Vi har fået sammensat en stærk bestyrelse, og er nu klar til at gå ind i den lokale og den landspolitiske debat.

Blandt de emner SF Mors vil tage fat på lokalt, er bl.a. manglen på et samlingssted for unge på Mors, at gøre øen ø endnu grønnere, og være med til at gøre Morsø Kommune til en endnu mere klima- og miljøbevidst kommune.

– Og så er det vist efterhånden meget tydeligt, at der mangler en klar opposition til det Venstre-styre der er i Kommunalbestyrelsen. Vi vil arbejde for mere åbenhed og en bedre borgerinddragelse i det kommunalpolitiske arbejde, siger de nyvalgte spidser for partiet. Partiet planlægger at følge kommunalbestyrelsens møder tæt. Således vil hele bestyrelsen være at finde på tilhørerrækkerne til det næste møde i kommunalbestyrelsen.

Partiet har 21 medlemmer på Mors.

Den nye bestyrelse er sammensat af:
– Formand Vibeke Rasmussen, Solbjerg
– Næstformand Mette Marie Seerup, Elsø
– Kasserer Niels André Benn, Erslev
– Sekretær Else Vest Schwartz, Nørre Dråby
– Menigt medlem Jørgen Emil Vestergaard, Fårtoft

Foto: SF

Forfatter
Tags
Top