Sex, kærlighed & drama: Ny tv-serie optages i Klitmøller

Bølgerne går højt, når Aske Bang og Allan Hyde optager deres nye tv-serie i Klitmøller. TV-serien i 8 afsnit sendes på Xee næste år.

Den vilde nordjyske natur og det rå Vesterhav danner rammerne om den nye dramedy, hvor skaberne selv både skriver, instruerer og spiller de to hovedroller, som hver især er havnet to meget forskellige steder i deres parforhold.

Aske Bang og Allan Hyde både skriver, instruerer og spiller de to hovedroller, og vil med den nye serie fortælle en sjov, spændende og rørende historie om at være ung i et parforhold.

– Der findes en masse fedt indhold om det at være ung og single, men vi synes, at der mangler noget om det at være ung i et parforhold og de op- og nedture, der følger med, når man begiver sig ud på kærlighedens rejse, siger Aske Bang og tilføjer

Klitmøllers natur er som kærligheden
– Konflikterne i historien ofte bliver sat så meget på spidsen, at det bliver skide sjovt.

Serien foregår i Klitmøller hvor den barske og helt unikke natur skal hjælpe med at underbygge historien:

– Liges så fin og smuk som naturen er, lige så barsk og uforudsigelig kan den være. Sådan er det også med kærligheden. Man skal hele tiden forsøge at holde sig oven vande både på et surfbræt og i et parforhold, og man kan aldrig rigtig vide sig sikker på noget, siger Allan Hyde.

Sex, app’s, drama og konsekvenser
Aske Bang spiller i serien den 29-årige Bjørn, som er flyttet til Klitmøller med kæresten Karla. Her vil de leve et mere afdæmpet liv, mens de forsøger at gøre Karla gravid, og derfor har de tilrettelagt deres sexliv ud fra en app, der viser, hvornår hun har ægløsning.

Foto: Martin Bjørn Christiansen

Lettere uromantisk, men det fungerer egentlig okay indtil Bjørns bedste ven Mads-Emil, spillet af Allan Hyde, kommer på besøg med sin nye unge kæreste, Simone. Venneparret har et noget mere passioneret og ikke mindst højlydt sexliv, og det vækker frustrationer hos Bjørn, som faktisk aldrig har kunne få Karla til at komme.

Det afsløres imidlertid, at Karla og Mads-Emil førhen har været kærester, hvilket udløser en drastisk idé, der viser sig at have store konsekvenser for både parforhold og sexliv.

Aske Bang
Skuespiller og instruktør, Aske Bang, er uddannet fra Den Danske Filmskole 2015. Som skuespiller har han medvirket i en række af film og tv-serier, blandt andre ‘Doggystyle’ og ‘Perfekte Steder’.

Som instruktør vandt han i 2014 Ekkos Shortlist award for bedste fiktion med filmen ‘Ladyboy’, og en publikumspris for afgangsfilmen ‘Den fremmede’ i 2016. Han var desuden nomineret til en Oscar for kortfilmen ‘Silent Night’ i 2016.

Allan Hyde
Allan Hyde har som skuespiller medvirket i et hav af danske og internationale film og tv-serier blandt andre HBO’s populære vampyr-serier, ‘True Blod’ og danske storfilm som ‘Skammerens datter’ og ‘Sommeren 92’. Han er desuden uddannet som manuskriptforfatter fra Super16 i 2016.

Fakta om serien:

  • Der vil være 8 afsnit.
  • Mikael Wulff and Anders Morgenthaler står bag det kreative produktionsselskab, New Creations, som producerer serien for tv- og streamingkanalen, Xee.
  • Serien kan ses på Xee til sommer 2020. Xee er tilgængelig for alle YouSee’s tv-kunder. Desuden er Xee tilgængelig for Stofa, Boxer og Viasats kunder.
  • Medvirkende: Aske Bang (Bjørn), Allan Hyde (Mads-Emil), Marie Tourell Søderberg (Karla), Maria Boda (Simone), Charlotte Fich (Karlas mor), Anders Mossling (Karlas far).

Foto: Martin Bjørn Christiansen

Forfatter

Related posts

Top