Sepp Piontek kommer til Mors

Den berømte tidligere landstræner Sepp Piontek kommer til Mors torsdag den 13. oktober 2016.

Tyskeren skal holde foredrag i Sydvestmors Kultur og Fritidscenter om hvordan med man med en anderledes og professionel indstilling skaber succes.

Ledelse på en anden måde
Der venter altså et spændende foredrag om, hvordan man skaber succes, uanset om det foregår i en virksomhed eller på det danske fodboldlandshold er egentlig underordnet. Det er medarbejdernes eller spillernes indstilling til motivation, og hvordan lederen evner at få den enkelte medarbejder til at yde sit absolut bedste og samtidig være en del af teamet, der er kunsten, vurderer Sepp Piontek. Han fortæller under foredraget også små og morsomme historier om fodboldheltene.

Sepp genrejste dansk fodbold
Sepp Piontek spillede i perioden 1963 til 1972 203 Bundesliga-kampe for SV Werder Bremen og 6 kampe på det tyske landshold. Siden blev han træner for først SV Werder Bremen, Fortuna Düsseldorf og FC St. Pauli.
I 1979 blev han træner for det danske landshold efter at have været landstræner på Haiti. Han besad stillingen igennem 115 landskampe indtil 1990. Denne periode er blevet kendt som et vendepunkt i dansk fodbold og Sepp Piontek er tilskrevet en stor del af æren for den genrejsning af dansk fodbold, der kulminerede med sejren ved EM i 1992. I 1983 blev han kåret til Årets Træner i Danmark.

Senere blev han landstræner for Tyrkiet og har også i en periode trænet Silkeborg IF. I dag holder Sepp foredrag om lederskab med baggrund i sine erfaringer fra fodboldverdenen.

Arrangementet starter med spisning fra kl. 17.30. Selve foredraget starter kl. 19.00 og finder sted i Sydvestmors Kultur og Fritidscenter.

Arrangør: Vestmors Erhvervsforum og VIF håndbold

Forfatter

Related posts

Top