Sepp Piontek kommer til Mors

Den berømte landstræner kommer til Mors, torsdag den 13. oktober 2016, med start kl. 1900, hvor Vestmors Erhvervsforum og VIF håndbold har fornøjelse af at kunne præsentere ikonet fra de glade 80`ere

I 1979 blev han træner for det danske landshold efter at have været landstræner på Haiti. Han besad stillingen igennem 115 landskampe indtil 1990. Denne periode er blevet kendt som et vendepunkt i dansk fodbold og Sepp Piontek er tilskrevet en stor del af æren for den genrejsning af dansk fodbold, der kulminerede med sejren ved EM i 1992. I 1983 blev han kåret til Årets Træner i Danmark.

Senere blev han landstræner for Tyrkiet og har også i en periode trænet Silkeborg IF. I dag holder Sepp foredrag om lederskab med baggrund i sine erfaringer fra fodboldverdenen.

Ledelse på en anden måde
Sepp Pointek vil give et foredrag om, hvordan man med en anderledes og professionel indstilling skaber succes. Om det foregår i en virksomhed eller på det danske fodboldlandshold er egentlig underordnet. Det er medarbejdernes eller spillernes indstilling om motivation, og hvordan lederen evner at få den enkelte medarbejder til at yde sit absolut bedste og samtidig være en del af teamet, der er kunsten, vurderer Sepp Piontek. Han fortæller også små og morsomme historier om fodboldheltene.
Et foredrag med Sepp Piontek er et fornøjeligt arrangement, hvor også lattermusklerne bliver afprøvet.

FAKTA:
Sepp Piontek er fodboldspiller og træner. Professionel fodboldspiller frem til 1971. Fodboldtræner i mange forskellige klubber. Tidligere landstræner i Danmark og Tyrkiet. Klubtræner i Aab og Silkeborg.

Arrangementet starter med spisning fra kl. 1730 i Sydvestmors Kultur og Fritidscenter, mens selveforedraget starter kl. 19.00.

Foto : Kanal Frederikshavn

 

Forfatter

Related posts

Top