Senior Stand-up i farver

En humoristisk og festlig aften med Jan Hertz.

På et tidspunkt troede Jan Hertz at der skulle stå kirurg eller præst på visitkortet… men teatret var dragende og har altid ubevidst rumsteret som knirkende gulvbrædder i hans eget hus.

Gennem et langt liv som teaterleder, instruktør og skuespiller har han måttet træffe valg, men han blev urolig da omverdenen ville træffe valget: Du er folkelig! Det var han slet ikke – men i sin egenskab af teaterchef på Amager Scenen lærte han det på den direkte og ærlige måde: At se livet i øjenhøjde!

Han har bestemt ikke ligget på den lade side, eller kommet sovende til det. Han har spillet med et utal af revyer, som han også instruerede bl.a. Esbjerg og Randers. Han blev teaterchef på Amager Scenen 1989-1996 og underholdningschef i Tivoli 1999-2002. Han har optrådt som Dronning Margrethe i 38 år. Han siger: ”Jeg står ved, at jeg kan efterligne nogle af de personligheder der har gjort dybt indtryk på mig. Ebbe Rode, Kai Holm, Ejnar Federspiel, John Price… og så Majestæten”

Senior Stand-up i farver med Jan Hertz er en selvbiografisk, morsom forestilling om de valg man træffer her i livet og konsekvenserne deraf.

Det foregår i Thy Teater mandag d. 13. og tirsdag d. 14. november. Begge aftener kl. 20.00

Forfatter

Related posts

Top