Selvstændig IT-konsulent er rykket ind i Thy & Co.

Den selvstøndige IT-konsulent Casper Sanderhof er blevet en del kontorfællesskabet Thy & Co. i den tidligere Tticon-bygning på Tilstedvej Thisted, der har fået navnet THY Huset.

– Som IT konsulent vil jeg gerne tæt på kunderne for at forstå deres behov, hvorfor det er helt naturligt at flytte til et dynamisk fællesskab med mange forskellige virksomheder, fortæller Casper Sanderhof

Casper Sanderhof brænder for at yde en god rådgivning til store og små virksomheder og private i valg og udnyttelse af IT.

– Mange virksomheder investerer i I- systemer, som slet ikke bliver brugt fuldt ud, hvilket er spild af ressourcer. For mig er det vigtigt at kunden får en løsning, der passer til deres behov, og at de er klar over hvilke muligheder og begrænsninger der er, så de i sidste ende vælger den bedste løsning, forklarer Casper Sanderhof

Casper Sanderhof har mere end 20 års erfaring indenfor IT, hvoraf de sidste 15 år har været som IT-chef og IT-konsulent hos en større revisionsvirksomhed med ansvaret for 200 medarbejderes IT-udstyr.

Forfatter

Related posts

Top