SEJR! Mors-Thy booker billet til Final 4 for første gang

Der blev skrevet håndboldhistorie i Nykøbing her til aften.

Mors-Thy Håndbold bookede nemlig for første gang en plads i pokalturneringens Final 4-stævne med en sejr på 35-31 over TTH Holstebro.

Hjemmeholdet gik til pause foran 18-16, blandt andet takket være 5 scoringer af Mads Hoxer. Et kvarter inde i anden halvleg var føringen udbygget til 27-23.

De sidste par minutter spidsede dog til for hjemmeholdet, som få minutter før slutfløjt kun var foran med to mål ved stillingen 32-30 og 33-31. Men det rystede ikke hjemmeholdet, der med nogle hurtige scoringer i de døende øjeblikke lukkede kampen og dermed bookede billet til finalestævnet.

Final 4-stævnet afvikles i Boxen i Herning til juni, og hvis alt går vel i forhold til corona-pandemien bliver det foran op til 12.000 tilskuere på lægterne. Rent økonomisk venter der også en pose penge, som vil lune i kassen hos Mors-Thy Håndbold.

GOG og Skjern har også sikret sig en plads til finalestævnet. Det sidste hold bliver vinderen af kampen mellem Aalborg Håndbold og Bjerringbro/Silkeborg. Den kamp fløjtes i gang i aften kl. 20.30.