Seebach kæmpede med “træt” publikum

**** (4 stjerner)
Rasmus Seebach
Thy Rock
Fredag den 24. juni 2016

På dagen hvor der “kun” er et halvt år til juleaften, åbnede Rasmus Seebach for gaveboden med en perlerække af sine allerstørste hits fredag aften på Thy Rock.

Han understreger igen og igen, at han er landets største popstjerne, der virkeligt kan samle familien Danmark.

Knægten har forlængst kæmpet sig ud af sit fædrende ophavs skygge i en grad, at Tommy stensikkert sidder med en smøg, en kold oppe i himlen, med en vippende fod – og anerkendende nik i sønnikes retning.

Og respekten for publikum er dybt nedgravet hos Seebach, at det smitter også af på hans koncerter. Kun det bedste er godt nok til hans enorme og engagerede publikum. Og man fik i den grad smæk for skillingerne på Thy Rock.

En super veloplagt Seebach og et fantastisk velspillende orkester gav publikum det, de kom for : masser af hits og fællessang med plads til at holde i hånd og kysse bag studenterhuerne.

Det var tydeligt, at Seebach er et “familieorkester”. Selvom forældrene forlængst også har overgivet sig til det Seebachske musikalske kærlighedsunivers, er det stadig de yngre, der kan sætte gang i festen.

Og midnat er forlængst over deres sengetid.

Derfor var placeringen af Seebach med koncertstart ved midnat – forkert ! Han skulle have spillet lige efter aftensmaden eller ved otte-tiden. SÅ havde alle fået den fest, de var kommet efter.

For selvom Seebach og band kæmpede som sindsyge, kom Thy aldrig helt op at ringe og “den fælles udmarch” enten imod de mange afterparties ude i byen, eller de varme dyner i hjemmet, satte i gang halvt inde i hans koncert.

Folk var trætte og ungerne ville hjem.

Seebach har omend ikke landets bedste band – så ialtfald et af dem, der er på TOP 3. De spiller røven ud af bukserne ganske enkelt. Derfor var det også synd, at lyden ikke kunne følge med. Og deres udsendte stod lidt fra mixertårnet.

Seebachs vocal var i flere perioder uklar ligesom lydbilledet var mudret. Synd for helhedsindtrykket.

Mon ikke vi ser Seebach på Thy Rock i 2018 igen ?

Han skal være SÅ velkommen…..

 

Forfatter

Related posts

Top