Se det virale hit: Struerbo truer DF med fiskerlussinger

I en video delt på Facebook og Youtube revser John Jørgensen fra Struer Dansk Folkeparti og de politikere, der blandt andet mener, at hans 12-årige, danske datter ikke kan bære tørklæde og samtidig være dansk. Det skriver TV MidtVest.

– Jeg er træt af jeres pis, siger en tydeligt vred John Jørgensen i videoen, og det er et synspunkt, han holder fast i.

John Jørgensen har 5 børn – børnenes mor er fra Burundi.

– Jeg har ikke sagt til min datter, at hun skal gå med tørklæde. Det kunne jeg aldrig finde på. Jeg kunne heller aldrig finde på at sige til hende, hun skulle tage den af. Den der patentansøgning på, hvad det vil sige at være dansk – hvordan er den havnet hos Dansk Folkeparti? Det vil jeg gerne have revurderet, siger John Jørgensen.

Den meget simple video viser John Jørgensen siddende i dagligstuen, mens han på tre koncentrerede minutter udtrykker sin utilfredshed med blandt andet det nye og meget omdiskuterede burkaforbud.

– Jeg har altid været stolt af at kunne sige, jeg var dansker. Jeg har altid været stolt af, at der hang et Dannebrog i røven af det skib, vi var ude med. Og det har jeg svært ved nu, forklarer John Jørgensen.

Budskabet har fået så stor opbakning, at videoen skrivende stund på ganske få dage er blevet set mere end 900.000 gange på Facebook.

Især sætningen har bidt sig fast:
– Hvis I kommer til Struer og fyrer sådan noget pis af, så risikerer I at rende ind i en fiskerlussing.

Forfatter

Related posts

Top