Sallingsundbroen skal alligevel ikke hæves

Et komplot mellem Projekleder Shahriar Honar fra Vejdirektoratet, Morsø’s borgmester Hans Ejner Bertelsen, Jesperhus-direktør Peter Overgaard samt nyhedsredaktionen på LimfjordUpdate.dk og ikke mindst Leon fra “Den Bedste Morgen” på Radio Limfjord, leverede en af landets mest spektakulære “1. aprils narre” i 2016.

Historien om at Sallingsundbroen skulle hæves med 3.37 meter, at dele af betalingen skulle finansieres gennem bropenge til stor gene for blandt andet turisterne i Jesperhus, var ganske enkelt en and. En 1. aprilsnar.

Mange læsere og kollegaer på andre medier, faldt i med begge ben på samme måde som mange gennemskuede historien.

Vi skal beklage, hvis vi har forårsaget stedvise faretruende stigninger i blodtrykket.

Foto : Turbine

Foto : Turbine

Også Nordjyske Medier sprang i med begge, da man på “En Forårsdag i Thy”‘s Facebook side proklamerede, at Tinkoff rytteren Michael Valgren ville stille op i årets løb.

– Opslaget var ment som en klassisk aprilsnar, som Nordjyske Medier desværre valgte at viderebringe. Vi lavede opslaget efter aftale med Michael Valgren, som var helt med på spøgen med det formål at trække positiv omtale til løbet på søndag. Vi beklager, skriver Løbsledelsen for En Forårsdag i Thy på Facebook.

Foto :  Bertil Nydal, Sallingsundbroen – Turine, Michael Valgren

Forfatter

Related posts

Top