Sallingbo sigtet efter flere episoder med kanonslag

Politiet har nu sigtet en bilejer fra Salling i forbindelse med en række sager om affyring af kanonslag og hensynsløs kørsel i Nykøbing i sidste uge.

Tirsdag den 15. december sidst på eftermiddagen blev der smidt kanonslag op på taget af en carport i Bangsgade med flere skader til følge. I den forbindelse hørte vidner en bil gasse op og køre derfra. Godt en time senere blev to unge personer anmeldt for hensynsløs kørsel, og ved 20-tiden blev der ligeledes indgivet en anmeldelse om hensynsløs kørsel – denne gang i Nygade. Udover den farlige kørsel blev der også kastet med kanonslag fra bilen, hvilket også var tilfældet ved 22.30-tiden tilbage på Bangsvej.

Her blev der også sprunget en postkasse i luften med en sådan kraft, at delene fortsatte tværs gennem flere af ruderne på en bil, der holdt parkeret i nærheden.

Vidner fik i mindst ét af tilfældene noteret sig bilens nummerplade, og ud fra den har politiet altså været i kontakt med bilejeren. Han nægter dog at have noget kastet med kanonslag fra bilen, og oplyser til politiet at andre har siddet i bilen og kastet med det ulovlige fyrværkeri.

Ikke desto mindre er sallingboen blevet sigtet:

– Og så tager man den derfra. Så må vi se, om vi kan bevise det, men jeg tror det bliver svært at løfte (bevisbyrden, red.), lyder det fra politikommissær ved lokalpolitiet i Thisted, Jørgen Jensen.

LÆS OGSÅ:

Unge mennesker terroriserer med kanonslag

Foto: Kim Matthäi Leland

Forfatter

Related posts

Top