Sætter grænsebom op for at holde journalister ude

Lolland har fået nok af journalister og derfor har man sat “en grænsebom” op i Onsevig på det nordlige Lolland, hvor man kæmper med efterveerne efter TV2 serien “På Røven i Nakskov”.

– Vi håber, at det ikke bare er ren symbolpolitik, men rent faktisk hjælper på den grænseoverskridende udkantsjournalistik. Lolland har modtaget mange flere rodløse fattigdomsjournalister på jagt efter et bedre liv og den gode sensation, end områdets geografi og image har kunne bære. Det gælder også de såkaldte EU kvote 3 journalister, lyder det ironisk fra Philip Rasmussen der er en af folkene bag grænsebommen.

På asylcentret ved grænsebommen vil man i fremtiden modtage journalisterne med en præsentationsvideo, der fortæller om Lollands milde klima, hjerteligheden, de mange arbejdspladser, de velintegrerede flygtninge og al den strøm som øen producerer til kaffemaskinerne på hovedstadens redaktioner.

– Hvis grænsebommene ikke hjælper – så sættes der massivt ind i nærområdet med annoncer i københavnske dagblade for at orientere om at der faktisk er fundet ganske opsigtsvækkende beviser på højt udviklet intelligent liv i provinsen, siger Philip Rasmussen.

Måske der skulle indføres permanent grænsekontrol ved Oddesund- og Sallingsundbroerne og en grænsebom ved Vejlerne i Nordthy og på Hovedvejen syd for Sønder Ydby i Sydthy?

Forfatter

Related posts

Top