Sådan afvikles Kulturmødet Mors 2020

Kulturmødet Mors 2020 er aflyst i det format, som vi kender det.

–  Situationen tvinger os til at være nysgerrige; vi bliver nødt til at gentænke formater, samarbejde på nye måder og turde gå med nye drømme. Vi ser et kunst- og kulturliv der på den ene side er i dyb krise og på den anden siden er lykkedes med at tænke enormt kreativt, fortæller direktør for Kulturmødet Trine Bang i en pressemeddelelse.

Hun fortsætter:

– Aldrig har det været mere relevant at insistere på samtalen om kunst og kultur end det er nu, og selvfølgelig skal
Kulturmødet sætte scene.

Årets møde på Mors dele op i følgende afdelinger:

• Første kapitel finder sted i forsommeren 2020, hvor kulturlivets aktører inviteres til en online konference om fremtidens kulturliv. Clement Kjersgaard er vært.

• Andet kapitel er et digitalt Kulturmødet Mors fra den 20. – 22. august med podcast, live-debatter og samtaler om kunst og kultur. Blandt samarbejdspartnere kan nævnes ARoS, Kunsten og Utzon Center, Dansk Kulturinstitut, Arkitektforeningen og DR.

• Tredje kapitel er en række sanselige kulturarrangementer på Mors i efteråret 2020, når regeringen igen tillader, at danskerne samles.

– Hvert år går vi i spænding og venter på, at Kulturmødet Mors skal finde sted. Hele øen summer af forventning, og vi ser frem til at byde de mange besøgende velkommen, og sammen opleve den kæmpe folkefest, som Kulturmødet Mors er blevet til. I år vil jeg glæde mig til at følge begivenheden digitalt. Det bliver ikke det Kulturmødet Mors, som vi kender, men jeg er sikker på, at der venter gode oplevelser, som vi nu kan dele med resten af Danmark, lyder det fra borgmester Hans Ejner Bertelsen.

Foto: Per Bille

Forfatter

Related posts

Top