Så ruller bolden i SFO’erne igen

Så rullerne bolden igen i SFO’erne på Tingstrup Skole samt Rolighedsskolen. Thisted FC deltager nemlig igen dette efterår i samarbejdet med Thisted Kommune samt kommunens Skole Fritids Ordninger (SFO) omkring Forenings SFO.

I en periode på 3-4 måneder skal vore tilknyttede ungledere fra Thisted FC spille fodbold med glade piger og drenge fra SFO’erne på de pågældende skoler. Der er tale om piger og drenge fra 0.-3. klasstrin.

– Thisted FC deltager dels fordi vi som ansvarlig forening ønsker at være med til at støtte op om at børn får mulighed for at tage aktiv del i dansk foreningsliv og dels at så mange som muligt får smag for at spille fodbold – og som bonus at de finder vejen til Lerpytter og Thisted FC – hvis de da ikke allerede er iført vores flotte blå hvide striber, fortæller Morten Fjord Stengaard fra TFC’s amatørbestyrelse.

De ihærdige ungledere dette efterår er Tobias Mølgaard og Malthe Kanstrup på Rolighedsskolens SFO samt Helena Stuhr Christensen og Maria Toft Olesen på Tingstrup Skoles SFO.

– Nok er vi en stor klub og fodbold en populær sport – men vi vil gerne være endnu flere, siger Morten Fjord Stengaard.

Forfatter

Related posts

Top