Så er det tid at finde det indre legebarn….

I weekenden d. 8. & 9. april 2017 indbyder Thyholm US/EURO RC Trucks og medlemmer af  Byggepladen, Danmarks LEGO Entusiast-forening alle interesserede til at komme og se hvad medlemmerne af de to foreninger går og hygger sig med.

Arrangementet er gratis (selv færgen er gratis) og foregår på Fur Friskole, Stisagervej 2, 7884 Fur, begge dage fra 10 til 16.

Søndag d. 9. april vil der i forbindelse med gudstjenesten i Sct. Mortens Kirke, Fur være en særudstilling af Roskilde Domkirkes historiske udvikling bygget i LEGO. Gudstjenesten starter kl. 10:45 og bagefter indbydes der til kirkekaffe.

Børnene kan vinde en LEGO-præmie
På skolen vil der være en bunke LEGO-klodser, så børnene selv kan prøve at bygge lidt – gerne sammen med de voksne. Søndag kl. 15:30 trækkes så lod om LEGO-præmier blandt alle deltagende børn, der har udfyldt en kupon.

– Ikke noget med at det skal være stort, fint og flot. Bare man har hygget og bygget, siger Jan Smed Ebbesen.

Det sker altsammen på skolen.

Arrangør er Byggepladen, Danmarks LEGO Entusiast forening i samarbejde med Thyholm US/EURO Rc Trucks, Fur Friskole, Fursund Turistkontor og Fursund Færgeri.

Foto : Danmarks LEGO Entusiast forening

FAKTA:

Om Thyholm RC
Thyholm RC er en udendørs bane for radiostyrede lastbiler, traktorer og trial biler i målestok fra 1:10 til 1:16.
Idéen bag banen er at danne grundlag for, at have det sjovt med vores hobby og, gennem socialt samvær og udveksling af erfaringer, at være med til at inspirere så mange som muligt til at få lyst til at prøve kræfter med vores fantastiske hobby.
Mere information kan findes her.

Om Byggepladen
Rundt om i verden er der mange voksne LEGO fans, AFOL (Adult Fan of LEGO), som bygger store og små modeller af bygninger, temaer, LEGO standard sæt mv.

Byggepladen er den danske fan-undergruppe (LUG – LEGO User Group).  De har ca. 550 medlemmer som er fordelt over hele landet. Medlemmerne mødes via et medlemsforum på deres hjemmeside og byggemøder.

I forbindelse med Byggepladens årlige generalforsamling, afholdes en Klodsfest for medlemmer, samt en udstilling der er åben for publikum. Derudover står Byggepladen for LEGO-Fanzonen på LEGOWORLD i Bella Centret og deltager året rundt i forskellige Events i Danmark og udlandet. Byggepladen har også eget blad: Byggebladet.
Mere information kan findes på her.

 

 

 

Forfatter

Related posts

Top