S vil hjælpe havneudvidelse ved at fordoble statspenge

Staten skal udvide sine forpligtigelser i Hanstholm Havn og på den måde muliggøre den planlagte havneudvidelse, som netop har afventet sådan en udmelding fra det landspolitiske niveau. Det krav vil Socialdemokraterne stille i forbindelse med forhandlingerne om planloven, som regeringen vil have færdiggjort inden sommerferien.

Socialdemokraternes formand og statsministerkandidat Mette Frederiksen, som i går var på besøgte med det lokale folketingsmedlem Simon Kollerup i Thisted, fortæller her til LimfjordUpdate.dk, hvorfor hun mener, at staten bør involvere sig i at hjælpe udvidelsen af Hanstholm Havn i gang:

Simon Kollerup, som også er sit partis miljø- og fødevareordfører, er en del af forhandlergruppen for Socialdemokraterne ved planlovsforhandlingerne, og han er meget tilfreds med, at Socialdemokratiet går til forhandlingerne med netop dette krav i tasken:

Konkret betyder det socialdemokratiske forslag, at staten fremover vil varetage forpligtigelser til at oprense havnebassiner og vedligeholde moler i en ny og udvidet Hanstholm Havn for 8-9 mio. kr. årligt, mod de ca. 4 mio. kr. årligt, som staten bruger i dag.

 

Forfatter

Related posts

Top