S fremhæver Thy og Mors i infrastrukturplan

Der skal bruges 70 mia. kr. på infrastruktur i de kommende år. Det fremgår af Socialdemokratiets nye udspil om en satsning på veje, broer og andre infrastrukturprojekter.

Folketingsmedlem Simon Kollerup fremhæver, at vejstrækningen fra Hanstholm over Mors til Skive og videre til Herning (A26/A34) er med i planen, ligesom flere andre lokale projekter har fundet vej til udspillet.

-Særligt A26/34 er vigtig, og jeg kan kun rose vore borgmestre for den store indsats, de sammen med vores lokale erhvervsliv har gjort for netop dét vejprojekt, siger Simon Kollerup.

– Samtidig har det gjort indtryk, når jeg har bragt fortællingerne fra Sydthy med til bordet, om hvordan lastbilerne må slå sidespejlene ind for ikke at køre på hinanden på Oddesundbroen, som efterhånden er for smal til moderne transport. Dét projekt er også blevet fremhævet som et forhandlingsemne i planen, og det er jeg også tilfreds med.

“Hængslet” ved Vildsund
Desuden nævner den socialdemokratiske infrastrukturplan “hængslet” ved Vilsund, hvor hovedvejene forbindes ind mod Thisted.

– Planen er udtryk for vores prioriteringer, men infrastrukturprojekter skal laves med brede flertal, og derfor skal vi forhandle med andre partier, men det er klart, at jo stærkere et valg Socialdemokratiet får ved folketingsvalget, så stærkere står planen her med vores lokale projekter nævnt, slutter Simon Kollerup.

 

Forfatter

Related posts

Top