Rute 11 bør også optimeres i et tværkommunalt samarbejde

Et enigt byråd i Thisted besluttede tirsdag aften at fortsætte arbejdet med en forbedering af Rute 26 og Rute 34 i samarbejde med Morsø, Skive og Herning Kommuner.

Visionen er, at at hele strækningen udbygges til en 2+1 motortrafikvej hvilket kommer til at koste 125.000 kr. hvert år i perioden 2018 – 2022.

Men står det til Per Skovmose fra De Konservative bør fokus også rettes mod Rute 11 i samarbejde med Holstebro, Jammerbugt og Struer Kommuner:

– Når motorvejen til Holstebro står færdig, vil trafikken sydpå via A11 ikke blive mindre. Ligeledes er der nordpå via A11 også i dag heftig trafik. Så et samarbejde med Jammerbugt, Struer og Holstebro kommuner, skal vi forsøge at etablere for derved at få A11 opprioriteret hele vejen, fra Åbybro til Holstebro, siger han og uddyber:

– En god infrastruktur ind og ud af kommunen er noget af det Dansk Industri peger på, som en væsentlig faktor for fremtidig udvikling. Rute A26/34 og A11 både nord- og sydpå er derfor væsentlig for udviklingen i Thisted Kommune.

Forfatter

Related posts

Top