Royal Garden Jazz Band spiller otte koncerter

Det gamle og velkendte band går på scenen/scenerne ikke mindre end otte gange i august 2015.

Efter en velfortjent sommerferie i juli – dog med en enkelt koncert på Strandcafeen i Bønnerup på Norddjursland den 4. juli – går det for alvor løs søndag den 2. august til den store Rosenfestival i Bogense. Først en street parade kl. 11.30 og derefter to timers koncert på scenen i Adelgade.

Jazzfestival ved Ringkøbing Fjord med solist
Ugen efter spiller Royal Garden Jazzband for anden gang på Jazzfestivalen ved Ringkøbing Fjord, nemlig i Stauning Havn. Det er fredag den 7. august fra kl. 17.30 til 19.30. Her har vi en solist med, nemlig Franky Boy – alias Frank Pedersen fra Århus – der ellers bl.a. slår trommer i det kendte århusianske orkester, Arosia Jazzband. Frank Pedersen er et multitalent og har tidligere spillet med Royal garden Jazzband. Denne gang optræder han som sanger i de gamle jazz-klassikere. Frank kan virkelig sætte gang i tingene.

Kulturmødet på Mors for anden gang
Torsdag den 20., fredag den 21. og lørdag den 22. august er Royal Garden Jazzband igen med – ligesom sidste år – på det stort anlagte Kulturmøde i Nykøbing. Her bliver det til fem koncerter. Bl.a. i Kulturmødets centrum, Musikværket på Gasværksvej fredag den 22. august kl. 20.30 til 22.00 og på Kirketorvet midt i byen lørdag den 22. august kl. 10.00 til 12.00.

Jazzklubben genåbnet i Nykøbing
Den 30. maj blev den gamle og hedengangne Royal Garden Jazz Club i Limfjordsbyen genstartet som Royal Garden Jazzklub Mors efter næsten 50 års dvale.

Det var en direkte følge af Royal Garden Jazzbands medvirken ved Kulturmødet sidste år.

Jazzklubben har allerede 170 medlemmer og tørner ud med sit første arrangement, frokostjazz i november. Klubben benytter Kulturmødet til at tegne flere medlemmer. Se mere om klubben på vores hjemmeside.

Og lørdag den 22. august er orkestret også med til at fejre den officielle indvielse af Sostrup Slot i Gjerrild ved Grenå. Fra kl. 15.00 giver bandet en to timers koncert på slottet.

Bookingerne igang til 2016
Og så er bookingerne i gang til 2016. Bl.a. har jazzklubben i Helsingborg på den anden side af Øresund sikret sig et af Danmarks ældste orkestre, Royal Garden Jazzband, søndag den 27. november. Det samme har Classic Car Race i Århus for trejde gang. Og sådan går det heldigvis slag i slag for de “unge” musikere i bandet. Gennemsnitsalderen er kun 72 år.

Foto : Royal Garden Jazz Band

Forfatter

Related posts

Top