Rotte tvinger fortsat varehus til at holde lukket

De fleste kender udtrykket “som at finde en nål i en høstak”. I Lemvig har man i den lokale Kvickly formentligt omdøbt sætningen til “som at finde en rotte i et varehus”.

Siden mandag har varehuset været lukket, fordi man spottede en rotte. Men trods de seneste dages massive indsats med både hunde, skadedyrsbekæmpere, fælder, mel på gulvet og opdeling af hele varehuset er det stidig ikke lykkes at fange rotte – hverken død eller levende.

Postafdeling åbner i dag
Men idag begynder butikken alligevel så småt at åbne igen. For postafdelingen, som for mange kunder er vigtig, forventer varehuschef Johan Drejer at åbne onsdag formiddag.

– Det har Fødevarestyrelsen givet lov til, og nu skal et professionelt rengøringsfirma, der ikke laver andet, gøre området grundigt rent, inden vi åbner, siger han til TV MidtVest.

Befinder sig i frostafdelingen
Skadedyrsbekæmpere har inddelt Kvickly i Lemvig i sektioner for at afgrænse rotten. Ud fra rottespor i løbet af natten ved de, at rotten befinder sig i et område på et par hundrede kvadratmeter ved butikkens køle- og frostafdeling.

– Nu skal vi have skudt det møgdyr, og så må vi se. Lige nu ved vi ikke, hvornår vi åbner hele butikken igen, uddyber varehuschefen.

Han forventer dog, at bagerafdelingen åbner torsdag.

Forfatter

Related posts

Top