Rollespilsforeningen Skyggedalen inviterer til eventyr

Den 26. december så en nye forening i Nordvestjylland dagens lys.

Foreningen Skyggedalen er en rollespilsforening, som ganske vidst har base i Thy, men som spreder sig til både Mors, Fjerritslev og Skive. Foreningen har til formål, at drive folkeoplysende arbejde ved udbredelse af kendskabet til rollespil samt nært beslægtede aktiviteter for at forbedre rollespilskulturens vilkår i Thy og omegn.

Desuden arbejder foreningen på, at give børn og unge mulighed for kammeratligt samvær i deres fritid, så medlemmerne med udgangspunkt i rollespillet kan udvikle sig til kreative og sociale individer, som gennem samarbejde tager initiativ og udviser ansvarsfølelse.

– Dette ved at udvikle deres interesse for den danske kulturarv og give dem en forståelse for andre mennesker og kulturer og derved styrke deres empati, refleksion og indlevelse, skriver foreningen på sin facebook-side.

Skyggedalen er en demokratisk funderet, som modtager tilskud fra Thisted kommune. Således afholdes der hvert år en generalforsamling.

Aktiviteterne i foreningen spænder bredt. Fælles for dem alle er, at er at rollespil er omdrejningspunktet hvad enten det er liverollespil, et foredrag eller en hyggetur.

Indtil videre tæller foreningen syv medlemmer – men interessen for den nye forening er stor, fortæller foreningens formand Sean Sebastian Munk Nielsen.

Du kan læse mere om Skyggedalen på rollespilsforeningens hjemmeside.

Foto: Skyggedalen

Forfatter
Top