Rørt kræftramt morsingbo: – TAK!

Siden vi her på sitet i går kunne fortælle historien om den uhelbredeligt kræftsyge 48-årige Camilla Kokkedal fra Nykøbing, er de positive tilkendegivelser strømmen ind til hende og hendes familie.

– Jeg har oplevet opbakningen som enorm. Jeg har aldrig været med til noget lignende, fortæller Ronni Lank Jensen, der er bror til Camilla Kokkedal.

Sidste søndag delte han et opslag på sin facebook-profil, hvor han fortalte om den situation hans søster befinder sig i. Opslaget er siden blevet delt over 2200 gange:

– Mængden af folk der synes godt om, deler, skriver en kommentar, en privatbesked. Det er helt overvældende. Tonen har generelt været god og sød. Der er altid nogen, som vil bebrejde ”systemet” og snakke politik. Men det kommer vi nok ikke udenom, fortæller han.

Donationer fra hele landet

Camilla Kokkedal, der arbejder som lærer på Dueholmskolen i Nykøbing, fik i foråret konstateret kræft i både lever, nyre, bughule og i maven. Derfor er hun nu, ved siden af den lindrende behandling i Danmark, i gang med et behandlingsforløb i Tyskland. Behandlingerne koster omkring 30.000 kroner pr. gang, og derfor er der blevet igangsat en indsamling. Igår var der blevet samlet omkring 150.000 kroner ind. Og støttebeløbene kommer fra hele landet fra såvel private som erhvervsdrivende.

– Det er igen meget overvældende og nærmest ikke til at forstå. Vi snakker vitterligt hele landet. Folk man ikke kender både donerer, kommenterer og tilkendegiver deres støtte. Det havde jeg slet ikke forestillet mig, fortæller han og indrømmer, at tårer og smil har fulgtes ad de seneste dage.

Også hovedpersonen selv, Camilla Kokkedal er overvældet:

– Det har været meget overvældende. De første donationer fortalte Mads (Camilla Kokkedal’s mand, red.) mig, men jeg begyndte at græde hver gang.  Så bad om ikke at få det at vide, fortæller hun og tilføjer, at hun nu alligevel har fået kigget alle donationerne igennem.

Håb, kampgejst og kærlighed
Selvom Ronni Lank Jensen selvfølgelig håber, at der bliver samlet så mange penge ind som overhovedet muligt, følger han ikke indsamlingens status på daglig basis:

-Jeg vil helst ikke vide det faktisk. Jeg er glad for 5 kroner såvel som 500 kroner, fortæller han.

Camilla Kokkedal nævner dog, at det er svært når hun møder folk:

– Men det er svært, for man ved ikke altid om vedkommende har doneret.  Man vil jo gerne sige tak, fortæller hun og benytter samtidig lejligheden til nu at takke alle, som har støttet indsamlingen indtil videre:

– Det har givet min familie et ekstra håb, kampgejst og en hel masse kærlighed. Vi er utrolig glade for at folk har givet os en mulighed for at prøve Tyskland. Det er fantastisk at vide at jeg kan komme til Tyskland 6 gange.

Hvis du har lyst så kan du støtte Camilla Kokkedals kamp mod kræften med et frivilligt beløb HER.

LÆS OGSÅ:

150.000 kr. samlet ind til kræftsyg morsingbo

 

Forfatter

Related posts

Top